Notícies 12. 18/01/2021

Rècord d'ingressats per coronavirus al Camp de Tarragona. La xifra arriba gairebé a les 400 persones, 57 de les quals es troben a les unitats de cures intensives.

Salut intervé la residència Les Alzines de  Tarragona on han mort 3 persones i s'han detectat una trentena de positius entre els residents i cinc en treballadors. Mentre a la residència de Salou, les víctimes mortals s'eleven

La pancarta que reclama la llibertat dels presos polítics torna a estar penjada a la façana de l'ajuntament de Tarragona després de l'ajornament de les eleccions fins al 30 de maig. Es va retirar el 7 de gener per una denúncia que va presentar VOX a la junta electoral de zona.

Estarem a la Torre d'en Dolça de Vila-seca, per fer balanç de les curses de cavalls del Cós de Sant Antoni, que es van fer per primera vegada sense públic, però també per primera vegada en directe per TAC12.

El Nàstic afiança el lideratge a la Segona B gràcies al triomf contra el filial del Barça per 3 a 1. Els gols matiners de Brugui i Fran Carbia, per partida doble, van permetre la victòria contra un dels principals adversaris dels grana a la recerca de l'ascens.

Programes més recents a TAC12