Notícies 12. Edició migdia. 14/01/2021

Avui fa un any de l'explosió a l'empresa química Iqoxe que va provocar tres víctimes mortals. Un any després no s'ha resolt què va passar exactament, Protecció Civil ha reconegut que va fallara l'hora de comunicar-se amb la població i els veïns diuen que a dia d'avui no sabrien com actuar si tornés a passar.

Les restriccions contra la propagació del coronavirus s'allargaran una setmana més, fins al 24 de gener. Avui ho ha anunciat el govern que assegura però, que en pocs dies es podria confirmar la frenada de contagis.

Valls adapta els actes religiosos de la Mare de Déu de la Candela a les mesures sanitàries i programa més oficis i la imatge es venerarà fora del cambril. Les decennals, tal i com ja es va anunciar, no se celebraran fins l'any vinent tot i que ja s'hi està treballant.

I la pandèmia també deixa Valls sense els Tres tombs que s'havien de fer aquest diumenge. Simplement es farà un acte simbòlic en què es passejarà en carro la bandera i el penó de Sant Antoni per la ciutat acompanyats de 4 genets.

El Nàstic és campió de l'hivern però se situa molt per sota del líder de l'altre subgrup. Si avui comencés la segona fase, els grana es classificarien per al 'playoff' d'ascens, ara bé, amb un partit més i a sis punts de distància del millor equip de l'altra Lliga, l'Eivissa.

Programes més recents a TAC12

ADT Torreforta - CB Valls

27 Febrer 2021

La Setmana. 27/02/2021

26 Febrer 2021

Eix27. Capítol 32

26 Febrer 2021
Canvia't al 39 a la TDT