Notícies 12. Edició vespre. 28/09/2020

Concentracions davant dels ajuntaments per rebutjar la inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, que es converteix en el primer president del govern català en actiu que és inhabilitat.

Valls reformularà l'entorn del Museu Casteller. Enderrocarà un conjunt d'edificis buits i en mal estat per obrir un nou vial entre els carrers Sant Oleguer i Sant Antoni. També està projectat instal·lar-hi un nou equipament públic.

Avui els estudiants han tornat a la Universitat després del confinament. Pocs alumnes però ho han fet presencialment i és que només un 30% de les classes es faran in situ. Per tal de seguir les classes virtuals s'han instal·lat gairebé 200 càmeres.

Montblanc fa un pas més per atreure turistes potenciant el seu patrimoni natural. Sector públic i privat s'han unit en un moment en què després del confinament els espais oberts i sense massificacions estan més buscats que mai.

Dijous arrenca la cinquena edició de les jornades gastronòmiques del Romesco de Tarragona amb una  trentena d’establiments que oferiran menús o cassoletes diferents. El sector confia en la resposta del client local que és qui està salvant els mobles en una temporada on el turisme no ha tingut pes.

El Nàstic té la intenció d'obrir un terç de la grada del Nou Estadi per a la tornada competitiva. Així ho va afirmar el president de l'entitat, Josep Maria Andreu, durant l'empat a 2 dels grana davant l'Espanyol B. El partit el vam narrar íntegrament i en directe a TAC12.

Programes més recents a TAC12