Notícies 12. 23/09/2020

És la imatge d'aquesta Santa Tecla. L'àliga i el lleó del seguici de Tarragona ballant a la Catedral, davant de la relíquia del braç de la patrona. És la Santa Tecla adaptada a la pandèmia que ens ha deixat aquesta estampa a la catedral tarragonina. No es feia des de l'època medieval.

Al Camp de Tarragona hi ha més de mig miler d'alumnes i professors confinats i una cinquantena de positius. Són les dades que han introduït els centres educatius a l'aplicatiu Traçacovid. El departament d'Educació ha dit que cal extremar les precaucions fora de l'escola perquè els contagis detectats s'han donat fora dels centres.

Els impostos de Valls es congelaran per l'any vinent. És una de les 25 mesures que aplicarà l'ajuntament per plantar cara a la crisi del coronavirus. Hi destinarà més de 3 milions d'euros.

Ja han començat les obres per convertir un dels principals carrers de Salou, el Carles Buigas en zona peatonal. La conversió acabarà a l'abril i s'hi invertiran més de 2 milions d'euros en un pas important pel nou model de mobilitat que busca l'ajuntament en què el protagonista sigui el vianant.

Acord entre més d'una vintena de municipis de la demarcació per acollir partits als equipaments esportius locals. Els consistoris s'adapten així al protocol instaurat per les federacions i les administracions superiors, que permeten la celebració d'esdeveniments esportius sense proves test però amb importants restriccions d'accés.

Programes més recents a TAC12