Notícies 12. 18/09/2020

Les obres per arreglar la teulada de l'església de Constantí arrencaran de manera imminent. Està previst que en les properes setmanes comencin els treballs per arreglar la coberta que es va esfondrar l'abril del 2018. La junta de govern del consistori ha aprovat la llicència d'obres necessària.

La regidora de Junts per Montblanc, Núria Besora, deixa el partit i passarà a ser regidora no adscrita. Ho fa perquè no se sent còmode amb el Pdcat i militarà al partit de Carles Puigdemont del qual també en forma part l'alcalde.

Salou engega una nova línia d'ajuts per ajudar comerços i emprenedors a plantar cara a les conseqüències de la pandèmia. Torredembarra també estudia destinar més diners en ajudes socials.

I agafin l'agenda per apuntar tot el que preparem aquí a TAC12 per aquestes festes de Santa Tecla. Avui comença la programació especial per viure la festa major de Tarragona des de la petita pantalla.

Als esports, compte enrere per al debut oficial del CB Valls aquesta temporada. Els d'Oriol Pozo es desplaçaran diumenge a Alpicat per disputar la primera jornada de la Lliga Catalana EBA.

Programes més recents a TAC12