Notícies 12. Edició vespre. 17/09/2020

L'Agència Catalana de l'Aigua ha fet el pas necessari perquè puguin arrencar els tràmits per solucionar els problemes al barranc de Barenys de salou. Ha incorporat l'adequació d'aquest barranc a la seva planificació hidrològica. A partir d'aquí, s'han de fer les expropiacions i començar unes obres que han d'acabar amb les inundacions que hi ha al barri de la Salut cada vegada que plou amb certa intensitat.

La Plataforma Aturem BCNWorld i l'entitat ecologista GEPEC han denunciat a la fiscalia les pressumptes irregularitats de la Generalitat a l'hora d'avançar els diners per fer la compra dels terrenys on s'ha d'ubicar aquest complex turístic i d'oci. Hi veuen una possible malversació de fons públics.

Incertesa a Montblanc i a l'Espluga davant l'anunci de l'empresa Mahle d'acomiadar 3.700 treballadors de les seves plantes de producció a Europa. Els sindicats estan preocupats per aquesta notícia. Encara no en saben res oficialment, però diuen que els imputs que els arriben no són positius.

Més bones notícies deixa el sector turístic a Montblanc que s'esperava un estiu desastrós i que al final ha salvat amb nota. Sobretot al mes d'agost quan hi ha hagut més turistes. La majoria, 8 de cada 10, han estat catalans.

Als esports, el Nàstic venç i convenç contra el Saragossa amb gol de Pedro Martín i molt bona imatge davant un rival de superior categoria. La plantilla encara no s'ha tancat però demostra millores significatives durant la pretemporada.

Programes més recents a TAC12