Notícies 12. Edició migdia. 15/09/2020

 

Gairebé 2 de cada 10 vehicles controlats per la guàrdia urbana de Tarragona NO complien la nova normativa que obliga a circular per la ciutat a com a màxim 30 kilòmetres per hora. Una incidència recollida ahir, en el primer dia d'aplicació d'aquesta nova normativa que també obliga als patinets i a les bicicletes a circular per la calçada i no per la vorera.

L'ajuntament s'acollirà a un fons estatal per pagar la multa a l'empresa Verallia que ascendeix a més de 700 MIL euros. La primera opció és demanar un crèdit però si no se'ls concedeix s'optaria per usar aquest fons que depèn del govern de Madrid. L'operació no ha comptat amb el suport de l'oposició.

Bona notícia pel que fa a l'actualització de les dades de coronavirus. Per primera vegada des de fa un mes, el risc de rebrot al Camp de Tarragona passa d'alt a moderat situant-se per sota dels 100 punts. Tot i això, per comarques, aquest descens no es dona ni a la Conca de Barberà ni a l'Alt Camp. Sí al Tarragonès. A l'escola Pau Delclòs de Tarragona hi ha un grup confinat per un positiu.

Una vintena de restaurants i cellers de l'Alt Camp s'alien en la proposta 'Maridatges de verema' en què oferiran sopars acompanyats de vins de la DO Tarragona. Proposta que arrencarà el 25 de setembre i s'allargarà fins al 16 d'octubre.

La Lliga del Nàstic començarà al camp del filial del Barça el 18 d'octubre. La primera fase acabarà a Cornellà el 26 de març. Avui explicarem com serà el complex sistema competitiu de la Segona B i també de  la Tercera Divisió amb la Unió Esportiva Valls.

 

 

 

Programes més recents a TAC12