Notícies 12. 17/08/2020

 

És la tronada d'obertura de les festes de Sant Magí de Tarragona. Una tronada per obrir les festes del patró però també per homenatjar les víctimes de la covid19 i d'agraïment als qui han treballat per plantar cara a la pandèmia.

Tot està modificat per la pandèmia i atenció a la dada que hem conegut avui perquè el Camp de Tarragona ha passat a tenir un risc alt de rebrot, una situació que no teníem des del 6 d'abril, quan encara estàvem confinats. Ara mateix hi ha 28 persones ingressades, 6 de les quals en les unitats de cures intensives. El nombre de casos acumulats és de poc més de 3.200.

Creu Roja inicia una campanya de  sensibilització contra el coronavirus adreçada als joves en espais d'oci. Es fa en 34 municipis catalans, entre ells Tarragona i Salou.

Estarem a la platja de la Pineda, on una trentena de voluntaris l'han netejat tant a la sorra com l'aigua. Es demana conscienciació per mantenir el litoral net on es llencen moltes deixalles que són evitables.

Torredembarra estrenarà gegants per la festa major de Santa Rosalia del 4 de setembre. S'ha modificat la programació per adaptar-la a la pandèmia. Avui s'ha presentat el programa de festes.

 

 

Programes més recents a TAC12