Notícies 12. Edició migdia. 10/08/2020

Divisió al món local davant l'acord del Govern central que demana als Ajuntaments que li prestin el superàvit. La decisió, que encara s'ha de validar al Congrés, desperta les crítiques dels consistoris que es neguen a alliberar els seus estalvis, però alguns governs locals també ho veuen com una bona mesura per poder invertir el romanent sense comprometre l'estabilitat pressupostària.

Els Mossos d'Esquadra van interceptar dissabte un conductor circulant a 246 quilòmetres per hora a l'AP-7 a Cambrils. És més del doble de la velocitat permesa i una de les més altes registrades mai a Catalunya. La policia catalana va aturar el vehicle al peatge de Vila-seca.

Avui comença la campanya del guarda rural a Constantí per reforçar la vigilància al camp coincidint amb l'inici de la collita de l'avellana a finals d'aquest mes. Una campanya que, per cert, enguany podria reduir-se a la meitat de la producció del 2019. 

La canalla de la Colla Vella reprendrà l'activitat castellera a inicis de setembre, si les condicions sanitàries ho permeten. Ara bé, la resta d'integrants no tenen previsió ni data per tornar als assajos. En una assemblea extraordinària la colla també va aprovar una modificació de pressupost adaptat a l'actual escenari.

Salou acollirà un partit amistós entre el València i el Joventut de Badalona el 28 d'agost. El PSC de Tarragona critica l'equip de govern perquè aquest partit no pugui celebrar-se al Palau d'Esports, tal com va oferir-se prèviament. Mentrestant, el TGN Bàsquet acusa el consistori local de ser injust a l'hora de repartir les subvencions prioritzant projectes com els del CBT i l'ADT Torreforta.

 

Programes més recents a TAC12