Notícies 12. Edició migdia. 22/06/2020

Platges plenes a la Costa Daurada en el primer cap de setmana de mobilitat permesa a tot Catalunya. L'estiu comença ja sense fases i des d'aquest dilluns deixant enrere l'Estat d'Alarma. I tot plegat s'ha notat a les poblacions costaneres amb moltes segones residències on s'ha notat més afluència de visitants. En tot plegat, també hi ha ajudat el bon temps d'aquests darrers dies.

L'oposició, formada per Esquerra, Ciutadans i Partit Popular, demana la nul·litat del contracte del control d'aforament. Diuen que el govern salouenc va presentar el projecte amb l'empresa adjudicatària abans de que fos contractada formalment. Reclamen que el procediment torni a començar.

Tarragona reobre els parcs infantils des d'avui. Es desinfectaran 1 o 2 vegades al dia en funció de l’afluència de persones i s’instal·laran cartells per advertir als usuaris de les normes que s’han de seguir.  L'Ajuntament apel·la a la responsabilitat dels pares.

Valls comença una Festa Major totalment atípica. L'Àliga de Valls ja presideix el balcó de l'Ajuntament, però la majoria dels actes que s'han mantingut són virtuals. Ara bé, les bèsties del seguici festiu es poden veure a la Casa de la Festa habilitada al Teatre Principal. Tot seguit hi entrarem.

La Sala Trono prepara una nova producció. La presentarà a l'octubre en el marc del festival Grec a la sala Villarroel de Barcelona. Porta per títol "Els gossos" i després de fer temporada a la capital catalana podria arribar també a Tarragona.

Programes més recents a TAC12