Notícies 12. Edició migdia. 17/06/2020

400 professionals reforçaran els centres d'atenció primària aquest estiu. Només al Camp de Tarragona s'hi dedicaran 675 mil euros en una època singular en què es treballarà en la detecció ràpida de casos per aturar qualsevol rebrot de la Covid-19.

També els hem d'explicar, que la Cambra de Comerç de Tarragona treballa perquè els comerços de la ciutat puguin obrir els dies festius durant tot l'estiu. És una petició que l'ajuntament ha de fer la Generalitat, però el consistori no acaba de veure-ho clar.

Acaba la primer fase de construcció del moll de Balears al Port de Tarragona. Quan estigui en funcionament ha de permetre doblar el nombre de creuers que atraquen alhora a Tarragona i que ho puguin fer vaixells més grans. Les obres haurien d'estar enllestides a mitjans de l'any vinent i tenen un cost de 27 milions d'euros.

Sentirem com sonarà l'orgue que estrenarà l'església de Sant Joan de Valls per les properes Decennals. Serà un dels plats forts de les festes. S'està construint en un taller especialitzat de Papiol i ja n'hi ha més de la meitat de fet. Ens hi hem acostat per veure com es fa un instrument d'aquestes característiques.

I en esports, la Unió Esportiva Valls prepara la plantilla de la primera temporada a la Tercera Divsió en què mantindrà el bloc de l'ascens. Els primers a assegurar la seva continuïtat han estat el capità Eric Martí i el defensa Arnau Miró.

 

 

 

Programes més recents a TAC12