Notícies 12. Edició vespre. 16/06/2020

 

Els hospitals del Camp de Tarragona ja no tenen cap pacient ingressat a l'UCI per coronavirus. Fa dos mesos la situació era radicalment diferent amb una setantena de persones ingressades per la pandèmia a les unitats de cures intensives. Ara es respira cap a la nova normalitat.

Avui també hem conegut que un dron vigilarà l'aforament de la platja de la Pineda i controlarà que es compleixin les mesures de seguretat. La platja també es dividirà en 4 zones i es col·locaran pantalles on es podrà consultar tota la informació.

En política, el PSC creu que la ciutat de Tarragona ha perdut lideratge a la Diputació amb la renúncia de l'alcalde Pau Ricomà. És part del balanç dels socialistes de l'any de mandat de Ricomà al capdavant de l'alcaldia tarragonina. També creuen que s'han perdut moltes oportunitats.

La DO Tarragona podria perdre entre el 20 i 30 per cent de la producció  de vi per l'arribada del fong míldiu que afecta les vinyes a causa dels canvis meteorològics. L'afectació és, de moment, més baixa a la DO Conca de Barberà.

Els remers del Club Nàutic de Tarragona podran tornar a a entrenar-se a la desembocadura del Francolí a finals de mes. S'està construint el nou embarcador ja que la riuada del mes d'octubre va fer desaparèixer la vella infraestructura.

 

Programes més recents a TAC12