Notícies 12. Edició migdia. 10/06/2020

El govern de l'ajuntament de Tarragona està a les portes de fer la primera remodelació del cartipàs. Serà quan es faci efectiva la renúncia de la regidora de Turisme, Laura Castel, per centrar-se en el seu paper de senadora a la cambra alta.

Protesta en forma de marxa lenta de les empreses de transport de viatgers en autobús per reclamar al govern central mesures urgents per ajudar-los a paliar els efectes del coronavirus. Calculen que enguany com a molt facturaran un 20% del que tenien previst.

Les platges de la demarcació de Tarragona tindran 41 banderes blaves aquest estiu que confirmen la seva qualitat en l'estat i en els serveis. És la zona de Catalunya amb més distintius d'aquestes característiques. Tarragona, Salou, Vila-seca, Torredembarra i Altafulla conserven les mateixes que ja tenien. A la Torre, a més han aconseguit per primera vegada el distintiu de platja inclusiva.

Ja sabem com seran les festes de Sant Magí de Tarragona. L'aigua de la Brufaganya arribarà però no ho farà en carros i no es repartirà al Portal del Carro sinó en diversos punts de la ciutat per evitar aglomeracions. TAC12 oferirà una programació especial per fer viure una festa diferent a través de la petita pantalla.

Pape Mbaye abandona el CBT després de tres temporades i fitxa per un equip de la lliga de Bèlgica. Els blaus hauran de fitxar, com a mínim. dos pivots de referència sempre que Ferran Torres no posposi la seva retirada.

 

 

Programes més recents a TAC12