Notícies 12. Edició migdia. 05/06/2020

Reobre a la Pineda el primer hotel d'una Costa Daurada que afrontarà una temporada d'estiu totalment atípica. Tot i que de moment no hi pot haver mobilitat entre províncies, aquest establiment hoteler ha decidit obrir ja portes aplicant les noves mesures de seguretat i d'higiene previstes en la desescalada per arribar a la nova normalitat.

Nova injecció econòmica de la Diputació de Tarragona per fer  front als efectes de la pandèmia. El ple ha aprovat una modificació de crèdit de 10 milions d'euros que aniran als ajuntaments, al turisme i a les entitats del tercer sector.

Pujarem a aquest tricicle elèctric. Reparteix a domicili les comandes que fan els clients als comerços de Montblanc. És una aposta feta pel comerç de proximitat que tindrà una prova pilot durant aquest mes de juny.

Avui, dia mundial del medi ambient anirem fins al parc de la Torre d'en Dolça de Vila-seca. Fa 20 anys era un abocador de residus urbans i ara és el principal pulmó verd del municipi on hi han arribat tortugues de rierol que s'hi han instal·lat.

El Volei SPiSP acudirà al Consejo Superior de Deportes per defensar el seu dret a pujar a Superlliga. La Federació Espanyola va decidir que l'equip no podia ascendir tot i disposar de plaça matemàtica per a una Final a Quatre que no es jugarà arran de la cancel·lació de la temporada.

Programes més recents a TAC12