Notícies 12. Edició migdia. 26/05/2020

Vila-seca tira endavant un pla d'impuls per fer front a la crisi provocada pel coronavirus xifrat en 10 milions d'euros. El consistori aprovarà divendres per unanimitat una modificació de pressupost que ha de permetre la injecció econòmica per donar resposta a les noves necessitats socials i del teixit empresarial.

Valls suspèn la taxa d'ocupació de les terrasses fins a final d'any, mentre que la zona blava, gratuïta durant l'estat d'alarma, es reactivarà la setmana vinent.  Per la seva part, els bars i restaurants d’Altafulla tornaran a pagar l’impost d’ocupació de via pública, però ho faran amb una rebaixa superior al 70 per cent.

Veurem com els locals de restauració s'adapten a la fase 2 amb l'obertura de part de l'interior dels locals permesa des d'aquesta setmana. Mentrestant, els allotjaments turístics es preparen per a una atípica temporada turística. A càmpings com el Montblanc Park preocupa la resposta del mercat francès, on s'ha recomanat no viatjar a Espanya.

Avui 26 de maig es compleix un any de les eleccions municipals. Uns comicis que van suposar canvis importants en molts ajuntaments del Camp de Tarragona. Aquest dimarts ho analitzarem amb el documental "Del canvi a la incertesa" produït per aquesta casa.

L'esport obre les portes per deixar enrere la crisi, i la demanda de clients frega la plena ocupació permesa durant la fase 2. Mentre que el Club Tennis Tarragona ja s'ha reactivat, el Natació Tàrraco ho farà demà mateix. Les instal·lacions municipals, en canvi, romandran tancades fins d'aquí a dues setmanes.

Programes més recents a TAC12