Notícies 12. 21/05/2020

Comencen les obres d'urbanització del Pla Parcial 10, al costat de l'Anella Mediterrània, on s'haurà de situar un centre comercial i també s'hi construiran 1.200 habitatges, 400 d'ells destinats a lloguer social.

L'alcalde de Montblanc és una de les veus contràries a l'allau de nous projectes de producció d'energia renovable a la Conca de Barberà, però també hi ha municipis disposats a acollir nous aerogeneradors. Els Ajuntaments s'emplacen a trobar una posició conjunta, tot i que ara mateix no existeix consens a la comarca.

El servei de bus urbà de Vila-seca entrarà en funcionament aquest estiu. Hi haurà 27 parades, amb serveis diferents en temporada alta i baixa i enllaçarà tots els nuclis del municipi. La majoria de trajectes connectaran amb La Pineda i La Plana.

Valls decidirà si celebra o no les festes Decennals després de l'Estiu. L'alcaldessa ha assegurat que s'hi continua treballant, però l'última decisió no es prendrà fins a l'últim moment. Tot a l'expectativa de l'evolució de la crisi sanitaria i el desconfinament.

Joan Antoni Pallarès continuarà a la banqueta de la Unió Esportiva Valls, que desconeix encara si pujarà a Tercera Divisió o seguirà a Primera Catalana. L'espectacular temporada vallenca ha provocat la renovació del tècnic, que podria signar dos ascensos consecutius.

 

Programes més recents a TAC12