Notícies 12. Edició vespre. 19/05/2020

L'alcalde de Salou, Pere Granados, reivindica que l'estat deixi endeutar els ajuntaments per fer front a la crisi provocada pel coronavirus. El batlle insisteix que és un moment clau per afrontar l'urgència social i que el món local ha de tenir mecanismes per donar resposta a la greu situació.

La policia local de Salou no permetrà accedir a les platges que tinguin mes ocupació. L’aforament es controlarà a través d’una aplicació mòbil. Mentre que Altafulla optarà per deixar les platges sense dutxes ni lavabos. El consistori ho justifica per les dificultats i el cost de mantenir-ho desinfectat.

Salut proposa que la regió sanitària del Camp de Tarragona passi a la fase 2  a partir de dilluns. Considera que els indicadors del territori són positius amb un risc baix de rebrot. La regió registra una mitjana de dues defuncions i tretze positius de coronavirus diaris durant l'última quinzena.

Tarragona iniciarà la recuperació del tram de la murada de la baixada del Roser. L'Ajuntament reactivarà el nou pla director anunciat el passat desembre. La intervenció es finançarà a través de l'1% cultural i una aportació de 140.000 euros del consistori.

L'alcalde de Tarragona no descarta que el CBT jugui el curs vinent a la LEB Plata. En declaracions a TAC12, Pau Ricomà deixa la porta oberta a les negociacions mentre l'entitat defensa el dret a encapçalar un nou projecte esportiu de nivell a la ciutat.

Programes més recents a TAC12