Notícies 12. Edició vespre. 15/05/2020

El Camp de Tarragona va per bon camí en el desconfinament. Ho diu Salut amb dades per a l'optimisme. Només 3 de les més de 300 proves fetes aquesta setmana al CAP han donat positiu. És un dels indicadors que permetria el pas a la fase 2 el pròxim 25 de maig.

Els esforços de Mossos d'Esquadra reforçaran els controls a les carreteres aquest cap de setmana per evitar els desplaçaments entre regions sanitàries. Això després de dos mesos de confinament en què els fets delictius s'han reduït considerablement, excepte dels de desobediència que s'han multiplicat per incompliments de l'estat d'alarma.

Dilluns reobriran alguns dels monuments romans tancats des de l'inici de l'Estat d'Alarma, com el Passeig Arqueològic, la part superior de l'amfiteatre i el Fòrum de la Colònia. A més a més, també tornarà l'activitat a les Oficines d'Atenció Municipal Ciutadanes de l'Ajuntament de Tarragona, però només s'atendrà amb cita prèvia.

Mentrestant, Constantí tallarà el carrer Major al trànsit per facilitar l'ampliació de terrases. La mesura s'adoptarà a partir d'aquest dissabte i durant els caps de setmana de maig. Comportarà la peatonalització d'un tram del carrer.

La Lliga EBA passarà de dos a tres grups. Així ho ha confirmat la Federació Espanyola de Bàsquet per encabir els ascendits i els equips que no baixaran per la cancel·lació de la present temporada. Una notícia que afecta CBT, Valls i Salou, i que va avançar TAC12 dimarts.

Programes més recents a TAC12