Notícies 12. Edició migdia. 06/05/2020

La regió sanitària del Camp de Tarragona reuneix les condicions per passar a la fase 1 del pla de desescalada. Tot just avui, la Generalitat ha de fer la sol·licitud al govern central i tot apunta que la demarcació tarragonina podrà avançar en aquest desconfinament a partir de dilluns, ja que presenta l'índex de contagis més baix de Catalunya.

La Festa Major de Sant Joan de Valls es reinventarà per celebrar-se tot i el coronavirus. Del 20 al 25 de juny, no hi haurà actes multitudinaris al carrer, però el seguici festiu es podrà veure aquí a Tac12. Alguns dels actes més solemnes s’emetran per streaming. També les actuacions musicals, tot i que encara no s'en coneix el cartell.

BASF ha mantingut actives les plantes del complex tarragoní i, fins i tot, ha notat un repunt en la producció en aquests darrers mesos. L'elaboració d'elements vinculats amb l'àmbit sanitari i l'agricultura han permès a l'empresa mantenir el ritme. Tot i això, només un terç de la plantilla ha continuat treballant presencialment.

Retirades les marquesines dels peatges de l'AP-7 des de Tortosa fins a Cambrils. ---IM Carreteres de l'Estat ha engegat els treballs per eliminar tots els elements dels peatge de l'autopista AP-7 entre Tarragona i Alacant. És la conseqüència física del final de la concessió administrativa d'aquest tram d'autopista.

I també comença la restauració de restauració de l'espigó del Racó de La Pineda. El projecte compta amb un pressupost de 450.000 euros i adequarà un indret greument malmès pel temporal Gloria del passat mes de gener.

Programes més recents a TAC12