Notícies 12. Edició migdia. 21/04/2020

El Camp de Tarragona podria sortir abans del confinament que altres zones de Catalunya. És una de les possibilitats amb les quals treballa el govern català per determinats territoris que han presentat una taxa d'incidència del coronavirus inferior.

12 víctimes mortals més relacionades amb el coronavirus al Camp de Tarragona, en total en són ja més de 250. D'altra banda, en les darreres hores el balanç de positius amb Covid-19 ha augmentat significativament amb mig miler de casos més.

Salou vol que es facin proves test massives entre els turistes per salvar el sector. Demanen ajuda a l'Estat mitjançant línies de crèdit i plans socials, i aposten per la instauració de certificats sanitaris que garanteixin la mobilitat segura.

Més de 2.500 alumnes s'han quedat sense fer l'examen del carnet de conduir des de l'inici de la crisi. Les autoescoles de la demarcació acumulen prop d'un milió d'euros en pèrdues. La distància mínima entre conductor i professor genera dificultats al sector.

Als esports, escoltarem un dels principals golejadors de la història del Nàstic i actual entrenador del filial de l'Osasuna.... Santi Castillejo afronta el confinament des de Castelló després d'una aturada competitiva que l'ha deixat a la part alta del grup 2 de la Segona B tot i ser nouvingut a la categoria.

 

Programes més recents a TAC12