Notícies 12. Edició migdia. 09/04/2020

Tornada a la feina després de Setmana Santa. El govern espanyol aixeca la restricció perquè a partir de dilluns els sectors no essencials tornin a treballar. Les restriccions, per tant, seran les mateixes que les que es van aplicar durant els primers 15 dies d'estat d'alarma.

I és que encara que no ho sembli estem immersos en la Setmana Santa i a les portes d'un cap de setmana llarg, s'intensifica arreu la vigilància per impedir desplaçaments a segones residències. A Tarragona des que va començar l'estat d'alarma s'han denunciat més de 500 persones. La Guàrdia Urbana situa avui nous controls a les entrades de la ciutat i també de nuclis com La Mora, on hi ha estat un equip de Tac12 aquest matí.

L'exèrcit espanyol ha marxat aquest matí de Montblanc. La unitat d'enginyers abandona la comarca després d'haver instal·lat l'estructura metàl·lica que permet restablir la connexió del Pont de Bolovi arrasat per la riuada de l'octubre. Hi han estat treballant dues jornades i ara l'Ajuntament enllestirà els accessos.

Tac12 ha preparat per aquest quart cap de setmana de confinament una nova graella de programació especial. Gràcies a la Televisió Pública del Camp de Tarragona hi haurà processó del Sant Enterrament, ja que recuperarem la retransmissió de l'any passat. Entre d'altres, us oferirem documentals, concerts i altres propostes per facilitar-vos els dies de confinament.

Als esports, escoltarem el testimoni d'una infermera de Joan XXIII que també juga i entrena al Club Bàsquet Tarragona. Pateix coronavirus, es troba confinada a casa i gairebé no ha patit símptomes de la malaltia.

Programes més recents a TAC12