Notícies 12. Edició migdia. 02/04/2020

Pujada històrica de l’atur al mes de març, la pitjor des del mes de gener del 2009. A la demarcació de Tarragona es registren gairebé 3.000 persones més, 22.000 a tot Catalunya i 302.000 a l’estat espanyol. Això en una època de l'any en què la contractació tradicionalment millorava gràcies a la temporada turística de Setmana Santa.

L'Ajuntament dels Pallaresos ha demanat la intervenció de la Unitat Militar d'Emergències de l'exèrcit espanyol a la residència Nostrallar, afectada per un brot de coronavirus. El consistori reclama a la Subdelegació del Govern que desinfecti el recinte i els espais i carrers de l'entorn.

Be As EFE donarà una 10 tones d'hidrogel als centres sanitaris de Catalunya. Entre aquests, l'empresa química entregarà una tona d'aquest desinfectant a l'Hospital Joan 23 de Tarragona. Amb aquest gest volen dotar de més recursos el centre i donar suport als professionals sanitaris enmig d'aquesta pandèmia.

I malgrat aquest context de crisi sanitària, el projecte urbanístic de Mas d'en Sorder tira endavant, de moment. Els promotors han aprofitat aquest silenci administratiu per certificar l'aprovació definitiva. El govern tarragoní assegura que ja hi comptava, però que la seva posició no ha canviat. Continuen amb la voluntat d'aturar l'actual projecte.

Una psicòloga ens explicarà com afronta el món de l'esport el confinament d'aquests dies, sense competicions actives i sense poder exercitar-se amb normalitat. Els explicarem les principals claus per no caure en el desànim.

Programes més recents a TAC12