Notícies 12. Edició migidia. 30/03/2020

El cap de setmana acaba amb 8 morts més al Camp de Tarragona relacionades amb el coronavirus. Fins ara, la pandèmia ha deixat a casa nostra 24 víctimes mortals. Els positius també s'incrementen amb 151 casos en les dues darreres jornades.

Al centre de la tercera edat la Nostra Llar dels Pallaresos s'haurien produit 4 postius amb la COVID-19, tot i que Salut encara no ho confirma. L'atenció també se situa en la residència Sanitas de Tarragona on s'han confirmat cinc positius de coronavirus. Més enllà dels centres de gent gran,els sindicats dels Mossos d’Esquadra denuncien dos casos positius de coronavirus a la comissaria de Valls.

L'Ajuntament de Tarragona demana al govern de l'Estat que suspengui temporalment el pagament de lloguers d'habitatges, oficines i locals comercials. Creuen que és necessari que el Consell de Ministres decreti demà mateix aquesta mesura per ajudar els més vulnerables davant la crisi.

L'enduriment de l'Estat d'Alarma limita les activitats econòmiques només deixant operatives les que es consideren serveis essencials. La imatge als polígons del Camp de Tarragona és desigual. Si bé en general, l'activitat ha anat a la baixa, les zones dedicades al sector logístic continuen amb un important trànsit de camions.

La Policia Local de Salou ha imposat gairebé 200 sancions i ha detingut dues persones per saltar-se el confinament des de l'entrada en vigor de l'estat d'alarma. Davant d'aquestes xifres, l'Ajuntament fa una nova crida a la responsabilitat per complir amb les indicacions de seguretat per combatre el coronavirus.

Programes més recents a TAC12