Notícies 12. Edició vespre. 27/03/2020

Des que va començar la crisi no s'havien comptabilitzat tantes víctimes mortals en un sol dia. Cinc persones han mort durant les últimes al Camp de Tarragona arran del coronavirus. L'increment de positius confirmats, avui, és de 40, lleugerament inferior a la pujada que va registrar-se ahir dijous.

Els avis i àvies de la Residència Llevant de Tarragona ja han estat reubicats a l'Hotel Núria a la Via Augusta. La mudança va començar ahir amb tot el material necessari, però ha estat aquest matí quan els 60 residents han estat traslladats fins a l'hotel on s'hi estaran mentre duri la pandèmia del coronavirus

Mesures extraordinàries a la residència Ballús per contenir el brot de COVID-19 detectat en la mateixa però també per garantir la seguretat dels usuaris i també veïns. La gestió del centre la porta ara la Fundació Vilaniu, que està confeccionant un equip de trenta persones per substituir el personal habitual del centre, ara en quarantena. també s'han extremat les mesures de protecció amb desinfecció diària de l'interior de la residència, però també al carrer.

La crisi sanitària també afecta la pagesia, especialment els petits productors. El tancament de restaurants complica i molt les coses perquè representa perdre el millor client. Per això, reclamen que no es tanquin els mercats al carrer amb la venda de productes frescos. Unió de Pagesos en reclama la reobertura per no agreujar les pèrdues del sector.

La UE Valls podria pujar a la Tercera Divisió directament si la Lliga no es reprèn per culpa del coronavirus. A manca d'onze jornades i a l'espera de la decisió federativa, els de Joan Antoni Pallarès són el millor segon classificat de la Primera Catalana.

Programes més recents a TAC12