Notícies 12. Edició vespre. 25/03/2020

El Camp de Tarragona duplica els morts per coronavirus en només 24 h. L'últim balanç confirma 4 víctimes, elevant així a 8 els morts acumulats des de l'inici de la crisi al territori. Pel que fa als nous positius amb la COVID-19, creixen amb 36 casos més. 

Així ho preveu la regió sanitària de la demarcació que calcula que aquest cap de setmana es podria arribar al pic de la corba epidèmica. Un fet que representaria una demanda extra de llits de l'UCI, tot i que les autoritats no temen per un col·lapse als hospitals del territori i tampoc que faci falta habilitar un hospital de campanya.

La Confraria de Pescadors de Tarragona tanca després de confirmar-se diversos casos de positiu per coronavirus entre els seus membres. A partir d'ara, per tant, les barques de Tarragona ja no podran sortir a la ma.

Les empreses continuen enviant la majoria dels seus treballadors a casa, però sense treballar. Creixen els casos d'ERTO amb dos exemples significatius, d'una banda, la indústria més important de la Conca de Barberà, MAHLE, que ha Montblanc ja ha firmat un expedient que afecta a prop de 900 persones i, de l'altra, també fa un ERTO el principal club esportiu de la demarcació, el Nàstic, que envia a casa la totalitat de la plantilla de treballadors, inclosos jugadors i tècnics.

Als esports, parlarem amb Èlia Canales, arquera de Constantí, que ha tornat a casa després de la suspensió de les proves internacionals per culpa del coronavirus. Fins ara concentrada a Turquia, la jove considera lògic l'ajornament d'uns Jocs Olímpics de Tòquia als quals ella també aspirava a anar-hi.

 

Programes més recents a TAC12