Notícies 12. Edició vespre. 17/03/2020

Primera mort amb coronavirus a la demarcació. Es tracta d'una dona de 88 anys que residia a Montblanc i que ha mort aquest dilluns al PIUS Hospital de Valls.

A partir d'aquesta nit, Tarragona atura el servei d'autobusos municipals per evitar, en la mesura del possible, el contacte entre els veïns. Es mantindrà, en tot cas, un servei mínim destinat a transports essencials.

I també arriben més mesures per parar el cop que el coronavirus pot causar en l'economia. D'una banda, l'Ajuntament de Tarragona no cobrarà les taxes de terrasses i ocupació de la via pública a bars i restaurants. I de l'altra, el Govern espanyol ha anunciat un pla de xoc de 200 mil milions d'euros d'ajut a les famílies vulnerables i per protegir el mercat de treball, mentre que la Generalitat obre una línia d'ajuts per als a autònoms.

Enfront la pandèmia sorgeixen iniciatives de solidàries sobretot per ajudar els col·lectius més vulnerables com la gent gran. A Altafulla l’Ajuntament ha començat a trucar a la gent més gran de 60 anys per comprovar si es troben bé i si estan acompanyats. Alhora, un grup de voluntaris es presta a ajudar-los en les tasques que siguin necessàries.

També explicarem que la Superlliga 2 de voleibol podria quedar suspesa amb el possible ascens del Sant Pere i Sant Pau pendent d'un fil. La Federació Espanyola ha proposat els clubs tancar el curs i decidir unilateralment qui puja i qui baixa. No es descarta fins i tot que tot quedi igual de cara a la temporada vinent.

Programes més recents a TAC12