Notícies 12.12/03/2020

Les escoles, els instituts i les universitat tancaran a partir de demà mateix. El govern de la Generalitat ha decidit tancar tots els centres educatius de Catalunya per prevenir la propagació del coronavirus. És una mesura inèdita que afecta a tot Catalunya un milió i mig d'alumnes i 70.000 docents.

Tarragona controlarà les entrades i sortides al mercat central per evitar aglomeracions i els productes no podran estar a mà dels compradors. També s'aplicaran mesures als busos municipals i s'han tancat tots els recintes esportius municipals. Repassarem tot el que s'està fent als municipis per evitar la propagació del Covid-19.

Més enllà del coronavirus tenim altres notícies. Anirem fins a Montblanc on l'edifici del Kursaal és gairebé història després d'un mes i mig d'enderroc. És el pas previ per restaurar aquest tram de la muralla medieval i construir el portal de Sant Francesc, que canviarà per l'entrada al centre històric de la vila. El projecte està valorat en 750.000 euros.

L’Ajuntament de Tarragona crearà una nova taxa als paradistes del mercat ambulant de Bonavista que reciclin menys. El consistori vol implantar un sistema de recollida selectiva i reduir el cost de neteja d’aquest indret.

Als esports, aplegarem les principals reaccions per l'ajornament competitiu previst, com a mínim durant, quinze dies. Tothom accepta amb resignació una mesura contundent que buidarà els camps i pavellons de casa nostra les dues pròximes setmanes.

Programes més recents a TAC12