Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Notícies 12. 05/03/2020

El coronavirus no afecta, almenys de moment, les reserves turístiques de cara a setmana santa a la Costa Daurada. Es mantenen les previsions d'ocupació tot i que el sector està pendent de com evoluciona tot plegat per si hi poden haver afectacions, no només de cara a setmana santa sinó també a més llarg termini.

Satisfacció a mitges de la CUP després de la primera reunió de seguiment entre els cupaires i el govern  de Tarragona dels projectes que van permetre que la CUP no bloquegés la investidura de l'alcalde ni el pressupost. Volen més concreció del que s'està fent

Mentre continuen les discrepància per la nova ordenança de terrasses que està preparant el govern de Tarragona i que no permetrà que els establiments puguin tenir terrasses que superin la meitat de l'aforament que pot tenir a l'establiment. Els restauradors ja han posat el crit al cel i des de l'oposició, des de Ciutadans consideren que serà una asfixia pel sector.

Entrarem a l'escola Centcelles de Constantí per veure con s'incentiva que els alumnes se'ls desperti la passió per la música. I un instrument com l'harmònica és clau en un projecte innovador que va més enllà del món musical.

El Festival Internacional de Música de Cambrils tindrà com a caps de cartell Aitana, Bisbal i Manel. Serà un festival amb menys dies i entrades més assequibles. Se celebrarà del 5 al 9 d'agost.

Tarragona es queda sense marató després d'una dècada. La pèrdua contínua d'inscrits i la manca de suport per part del territori són els motius que argumenta l'equip organitzatiu per cancel·lar una cita nascuda l'any 2010.

 

Programes més recents a TAC12

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ