Notícies 12. 25/02/2020

Valls aprova el pressupost de l'ajuntament més alt dels darrers 10 anys que supera els 29 milions d'euros per aquest 2020. Ho fa només amb els vots a favor de l'equip de govern i el NO de l'oposició que considera que els comptes no solucionen els problemes reals. El govern destaca la despesa en serveis socials i el capítol d'inversions que puja gairebé 3 milions d'euros.

L'ajuntament vol prioritzar els desplaçaments a peu o amb bicicleta per sobre dels vehicles. És l'objectiu principal del nou pla de mobilitat de Montblanc que elaborarà el consistori i que tindrà vigència per 10 anys. Es busca la complicitat dels veïns per tirar-lo endavant.

Estarem al Port de Tarragona per veure com les obres d'ampliació al Moll de Balears poden afectar a la temporada de creuers d'enguany. Podria fer que el creixement no fos tan espectacular com els darrers anys.

I atenció perquè Valls recuperarà el ball de cavallets. Serà de cara les properes festes decennals de l'any vinent. D'aquesta manera es completa la recuperació dels elements del bestiari vallenc que estan documentats fins ara. Sabrem els detalls de com serà.

Primera entrevista de Marta Galimany, ja a Valls, després d'aconseguir el passi a la marató dels Jocs Olímpìcs de Tòquio. L'atleta admet no ser conscient, encara, de la fita aconseguida i afirma que no ha arribat al seu sostre de nivell competitiu.

Programes més recents a TAC12