Notícies 12. 14/02/2020

Un mes després de l'explosió a l'empresa química Iqoexe, la Generalitat confirma que el pla d'emergències en cas d'accident químic es tornarà a coordinar des de Tarragona i que serà en un termini breu. És una de les cinc mesures que el govern català ha posat avui damunt la taula en la reunió de seguiment que s'ha celebrat per millorar la gestió i la comunicació d'emergències químiques.

Divisió a la Conca de Barberà davant la possible implantació de nous parcs eòlics a la Serra del Tallat i a l'altiplà de la Segarra. Estaríem parlant d'una seixentena de nous molins que se sumarien als 85 que ja hi ha.

Entrarem al cementiri de Montblanc on s'hi estan fent obres d'arranjament. Unes obres que a partir d'ara faran els treballadors d'Aprodisca, que treballa amb persones amb disminució. S'encarregaran de fer feina de manteniment, de jardineria i vigilància.

És l'Alba Buendia. Estudia filologia anglesa a la Universitat Rovira i Virgili i té problemes per anar d'erasmus perquè una malaltia minoritària li ha provocat una gran dependència. Necessita recursos i per això ha engegat una campanya de mecenatge per complir el seu objectiu,

Farem la prèvia del Nàstic-Lleida que es disputarà aquest diumenge al Nou Estadi. El tècnic grana recupera per aquest enfrontament el sancionat David Goldar, mentre que Javi Màrquez encara s'està recuperant. Els de terra ferma estan a tres punts de la zona de playoff d'ascens.

Programes més recents a TAC12