Notícies 12. Edició vespre. 13/02/2020

La direcció d'IQOXE té previst presentar un ERO temporal als treballadors de la planta que afectaria a la totalitat de la plantilla. Estarien afectats un centenar de persones. Els sindicats UGT i CCOO el veuen innecessari

És la reacció al Parlament després d'aprovar per unanimitat crear una comissió per estudiar la seguretat al sector químic de Tarragona. És una proposta sol·licitada per tots els grups polítics de la cambra. L'alcalde de Tarragona ho ha seguit des del mateix parlament.

Anirem fins al Moll de la Química de Tarragona on s'ha posat en marxa un nou punt de descàrrega per part de l'empresa TEPSA especialitzada en la distribució de productes líquids a granel. És un dels pulmons del port de Tarragona que continua guanyant activitat.

A finals de l'any vinent, Tarragona tindrà la primera cambra hiperbàrica per tractar l'atenció urgent a persones afectades per intoxicacions de fum o cremades, entre d'altres patologies. S'instal·larà al CAP Llevant, a la zona de l'Arrabassada i podrà atendre uns 500 pacients cada any.

La CUP proposa impulsar un mercat de pagès amb productes de proximitat a la plaça dels Carros per dinamitzar la zona de la part baixa de Tarragona. Critica que el nou govern de Pau Ricomà no ha fet res per millorar una de les zones més degradades de la ciutat.

Als esports, entre altres temes parlarem del Nàstic i de la històrica Unió Esportiva Valls, que encadena dotze jornades sense perdre a la Primera Catalana. Si els de Joan Antoni Pallarès surten reforçats dels dos pròxims compromisos sentenciaran la permanència i aspiraran, fins i tot, a l'ascens a Tercera Divisió

Programes més recents a TAC12