Notícies 12. 11/02/2020

Cambrils és el municipi del Camp de Tarragona on és més car l'habitatge nou. De mitjana s'ha de pagar gairebé 310 MIL euros. En segon lloc trobem Salou on el preu baixa fins als 275 MIL euros. Els habitatges també són més cars a Reus que a Tarragona.

Els dos municipis han decidit treballar colze a colze per resoldre problemàtiques de l'habitatge, i sobretot un dels fenòmens que més preocupa com és l'ocupació il·legal. A Altafulla, es concentren sobretot en un dels carrers de la zona de mar.

Anirem fins al pati de l'escola La Salle de Tarragona. Allí els alumnes de primer i segon d'ESO han dissenyat un nou pati per als alumnes d'infantil i primària. Veurem què han creat, com ho han fet i com ho han rebut els seus companys.

I entrarem al Caixafòrum Tarragona on avui obre portes l'exposició 'Faraó, rei d'Egipte', una mostra amb col·laboració amb el British Museum que ens apropa a través d'objectes i obres d'art a la vida dels faraons.

Si el Nàstic allarga l'actual dinàmica de resultats, rubricarà aviat la permanència a la Segona B. Avui els explicarem què ha de fer Toni Seligrat per aspirar a cotes majors i, de moment, poc viables. L'any 2014, Vicente Moreno va remuntar més punts de desavantatge que els catorze que acumula l'actual Nàstic respecte a la quarta plaça.

Programes més recents a TAC12