Notícies 12. 10/02/2020

Setmana clau per la química. La vaga convocada pel 19 de febrer al complex petroquímic de Tarragona vol anar més enllà de la paralització de l'activitat. Sindicats i associacions veïnals esperen implicar la ciutadania amb una nova mobilització al carrer per reclamar més seguretat, informació i coordinació.

El lliurament d'ajudes per pagar el lloguer de la llar al Tarragonès creix un 16% en l'últim any, amb Salou encapçalant la llista dels municipis vinculats a l'Oficina Comarcal d'Habitatge. En total la xifra creix fins els 1.500 ajuts concedits, i una destinació d'un milió 800mil euros. El que no creix és el parc d'habitatge social disponible.

Primer punt de trobada entre els veïns de Clarà amb la nova regidoria de barri de Torredembarra. Així el govern torrenc vol potenciar aquestes reunions però reclamen als veïns que es tornin a constituir en associació. La primera presa de contacte va servir per conèixer algunes de les problemàtiques que preocupen al barri.

Noves jornades de voluntariat per netejar el litoral tarragoní després del pas del temporal Glòria. Aquest dissabte, una cinquantena de persones van recollir deixalles a la platja de Cambrils. Alhora, l’acció pretenia involucrar a tota la ciutadania del municipi i conscienciar-los de la fragilitat dels espais naturals.

Sisena jornada consecutiva del Nàstic sense perdre a la Lliga. El valuós empat dels grana a Cornellà allunya la zona de descens a sis punts i manté la plaça de promoció per la permanència quatre per sota. La part de dalt, això sí, continua a 14 de distància. Comencem el Notícies 12!!

 

Programes més recents a TAC12