Notícies 12. 07/02/2020

Tarragona, Torredembarra i Altafulla participaran en una reunió conjunta per debatre com preservar el litoral davant de temporals com el Glòria que vam viure fa 15 dies. Uns temporals, que segons els experts, seran cada vegada més freqüents. La trobada se celebrarà el 19 de febrer i estan convocats tots els municipis costaners des de Tarragona fins a Vilanova i la Geltrú.

A finals d'aquest any es podrien adjudicar les obres per fer la canalització del barranc de Barenys i evitar les inundacions al barri de la Salut. L'alcalde diu que es treballa en aquesta previsió mentre que el Partit Popular de Salou critica que els pressupostos de la Generalitat no incloguin cap partida pel projecte.

Anirem fins a Constantí per saber com lluiten per reduir les colònies de coloms que hi ha al municipi. ho fan amb un mètode d'anticonceptius que els ha permès de moment reduir el nombre d'exemplars de 300 a 100 en tres anys.

L'Alt Camp recuperarà espais i edificis patrimonials de 8 municipis diferents per augmentar l'oferta turística de la comarca. És un projecte que compta amb més de 2 milions d'euros de pressupost i hi trobem espais com Ca l'Orga a Picamoixons, el colombari de Vila-rodona o el castell de Vallmoll.

El Nàstic té l'opció de fregar virtualment diumenge la permanència guanyant al camp del Cornellà, el rival que marca el tall respecte a una allunyada promoció d'ascens a Segona. Amb la baixa segura de Goldar i amb Javi Márquez gairebé descartat, els grana compten amb 5 punts de marge sobre el descens.

Programes més recents a TAC12