Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Notícies 12. Edició vespre. 05/02/2020

L'Ajuntament de Tarragona considera que és un gest de solidaritat amb Girona la cessió del parquet del Palau d'Esports Catalunya perquè s'instal·li fins a final de temporada al pavelló de Fontajau, afectat pel temporal Glòria. La manca d'ús del pavelló tarragoní ha facilitat aquesta decisió ja que el parquet es trobava guardat al magatzem de l'equipament de l'Anella Olímpica pràcticament per estrenar.

El Conseller d'Interior assumeix la demanda del territori després de l'accident químic a l'empresa IQOXE i es retorni a l'antic PLASECTA adaptat al complex petroquímic de Tarragona. Ho ha dit al Ple del Parlament responent les preguntes dels grups parlamentaris i on també s'ha anunciat que la cambra catalana impulsarà una Comissió d'Estudi sobre l'explosió del passat 14 de gener.

És la imatge esperada, l'arribada del riu Gaià a mar, a la seva desembocadura, a Tamarit. El desembassament del cabal generador que permet Respol després del temporal Glòria ha donat avui els seus efectes. És el tercer cop des de la construcció de la presa del Catllar que l'aigua del riu connecta amb el Mediterrani.

El director esportiu del Nàstic, Sergi Parés, es mostra satisfet pel nivell de les cinc incorporacions de l'hivern i també amb el rendiment del tècnic Toni Seligrat. El club considera que són apostes de present i també de futur. Els nouvinguts del mes de gener s'han presentat oficialment avui com a jugadors grana

Programes més recents a TAC12

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ