Notícies 12. 03/02/2020

Imatge insòlita. És l'interior del pont mòbil del Port de Tarragona, que connecta els diferents molls per sobre la marina, i que evita des de fa 20 anys el pas de camions pel centre del Serrallo. Amb motiu d'aquesta efemèride i dels 150 anys de l'autoritat portuària, 1 i el 29 de març els ciutadans podran veure com funciona la infrastructura per dins. Avui nosaltres els ho avançarem.

D'aquí 4 o 5 anys podria entrar en funcionament el tren-tram del Camp de Tarragona que unirà les principals poblacions de la costa. És el termini que ha donat avui el conseller de Territori, Damià Calvet, en la comissió del Parlament. Avui mateix s'han adjudicat els estudis informatius del projecte per gairebé mig milió d'euros.

Anirem fins la platja Llarga de Tarragona per veure quins treballs s'hi estan fent per recuperar l'espai després del temporal de fa 15 dies. Desenes de voluntaris s'hi han aplegat per recol·locar la planta marina que actua de barrera natural per evitar la pèrdua de sorra.

Dos taxistes són agredits amb arma blanca a la parada de Pere Martell de Tarragona. Un client que es volia desplaçar fins a Salou i no tenia diners els va ferir al tòrax i al braç. La guàrdia urbana el va detenir a la Rambla Nova. Parlarem amb els taxistes.

Recuperarem les millors imatges del Cós Blanc de Salou que va reunir més de 35.000 persones a la capital de la Costa Daurada en un espectacle que ja té 40 anys d'història i que van poder seguir en directe un any més per aquesta casa, per TAC12.

El Nàstic allunya a cinc punts la zona de descens gràcies a la victòria contra l'Ebro per 4 a 1. La connexió tarragonina entre Gerard Oliva i el debutant Fran Carbia va ser la clau d'un partit que allarga a cinc la ratxa de jornades sense perdre dels grana.

Programes més recents a TAC12