Notícies 12. Edició migdia. 30/01/2020

Imatge d'unitat a l'ajuntament de Tarragona entre tots els partits amb representació al consistori. D'aquesta manera han escenificat que van tots a una en dos dels grans temes que més preocupen a hores d'ara, la seguretat després de l'explosició a l'empresa química Iqoxe, i la connexió ferroviària de la ciutat que ha perdut trens amb l'entrada en funcionament de la nova variant de Vandellòs.

L’Ajuntament de Montblanc destinarà aquest any un milió d'euros en inversions. Destaquen els diners per rehAbilitar el portal de Sant Francesc i l'edifici de l'antic Sindicat. Ho contempla el pressupost que ha aprovat sense cap vot en contra el consistori i que puja 9 milions i mig d'euros.

Anirem fins a la platja d'Altafulla on s'està treballant per redistribuir la gran quantitat de planta marina que el darrer temporal va portar fins a primera línia. Ha de servir com a barrera natural per no perdre sorra, un dels mals endèmics de la platja altafullenca.

S'acosta el punt final al mercat de fitxatges del gener i Jesús Rueda ja treballa amb el Nàstic. El defensa prové de l'Extremadura però va destacar especialment al Valladolid i a la Primera Divisió. Aportarà experiència a la plantilla grana, que preveu alguna novetat més durant les pròximes hores. 

Programes més recents a TAC12