Notícies 12. Edició vespre. 22/01/2020

El pas del temporal Glòria ha deixat imatges espectaculars arran de costa, amb platges literalment desaparegudes, un fort onatge, i l'aigua de mar entrant fins a les cases de primera línia de la costa. Hauria passat el pitjor d'aquest temporal però la fase d'emergència continua activada. Per això es demana molta precaució davant d'aquest temporal que feia molts anys que no es veia.

Avui ha començat Fitur, la fira de turisme de Madrid, un dels millors aparadors internacionals per vendre l'oferta turística. Hi serem amb l'equip de TAC12 que s'hi ha desplaçat i que ha parlat amb els principals municipis turístics de casa nostra.Adif ja ha tret a licitació el desmantellament de les vies del tren entre Vandellòs i PortAventura, un fet que permetrà treure-les del centre de municipis com Salou. Mentre es treballa en paral·lel en la implantació d'un tren tramvia que unirà les principals poblacions del Camp de Tarragona i que gestionarà directament la Generalitat.

El delegat de la Generalitat a Tarragona obre la porta a què el pla d'emergències per risc químic es torni a coordinar des d'aquí, des de Tarragona, i no es faci des de Barcelona. És una de les principals peticions del territori després que es posés en dubte que funcionés correctament.

Als esports parlarem del Nàstic i també del Club Bàsquet Valls que, si tanqués avui la temporada, aconseguiria la permanència a Copa Catalunya. La nouvinguda i base boliviana, Romina Rodríguez, s'ha adaptat bé a un conjunt de Benet Ibáñez que descansarà aquest cap de setmana mentre viu el millor moment del curs al sostre del bàsquet femení català.

 

 

Programes més recents a TAC12