Notícies 12. 13/12/2019

La fins ara regidora de Junts per Torredembarra, Anna Magrinyà, plega. Ho fa després que hagi trascendit que hauria falsificat la signatura del secretari de l'ajuntament de la Torre per absentar-se de la seva feina a la Diputació de Tarragona. Per això, tant el consistori com la Diputació l'han portat a la fiscalia. Magrinyà ha dimitit de tots els seus càrrecs, a l'ajuntament, com a presidenta del Pdecat al Tarragonès i també com a vicepresidenta del Consell Comarcal.

El pressupost de l'ajuntament de Tarragona preveu inversions per 12 milions i mig d'euros. Destaca l'aposta del Banc d'Espanya i l'inici de projectes que han de marcar la legislatura com la reforma de l'entorn del mercat central, la Rambla Nova i la millora de la Part Baixa.

Sabrem quina percepció tenen els montblanquins i les montblanquines de la seva vila. La immensa majoria, 9 de cada 10, diu que s'hi viu bé o molt bé. Això en global perquè hi ha coses a corregir. Per exemple, l'estat dels carrers i el transport públic.

I atenció perquè recuperarem aquestes imatges del 4 d'agost de l'any 1929. Són de l'actuació de la Colla Vella dels Xiquets de Valls durant l'exposició universal de Barcelona. És segurament la imatge més antiga que recrea la construcció sencera d'un castell.

El Nàstic de Toni Seligrat afronta l'últim desplaçament abans de l'aturada nadalenca. Amb la novetat de Pedro Martín i l'absència del sancionat Javi Bonilla, els grana juguen diumenge al camp de l'Atlètic Llevant amb la zona de 'playoff' a 10 punts de distància.

Programes més recents a TAC12