Notícies 12. 10/12/2019

Salou vol canviar totalment l'aspecte d'una desena dels seus carrers més turístics situats prop de l'Avinguda Pere Molas i la Plaça Europa. Són carrers on fa anys que no s'hi actua i que tenen per exemple les voreres molt malmeses. La inversió superarà el milió d'euros amb unes obres que s'evitarà que coincideixin amb les èpoques de major afluència de turistes com la setmana santa i l'estiu. La previsió és que tot plegat arrenqui passat l'estiu. Feia molts anys que s'anava darrera d'aquesta inversió.

Així quedarà el Museu de Valls després de la seva ampliació. Bàsicament es guanyarà espai per a fer-hi exposicions gràcies a l'habilitació de la zona que ocupava la biblioteca Carles Cardó a la primera planta. El projecte ja ha estat aprovat.

Estarem al ple de l'ajuntament d'Altafulla on s'ha aprovat el pressupost per l'any vinent, molt similar al d'aquest any, i que puja poc més de 8 milions d'euros. Comptes aprovats amb el Sí de l'equip de govern i l'abstenció de l'oposició que va criticar la manca d'inversions previstes. La major part dels diners se l'emporten les obres per acabar la renovació del casal de la Violeta.

I entrarem a un dels restaurants de l'Espluga de Francolí que ha obert portes després d'estar un mes i mig tancat pels aiguats que van devastar part de la Conca de Barberà el fatídic 22 d'octubre. Després de molta feina, han pogut tornar a la feina, que no és poca, perquè atenció, tenen llista d'espera.

Als esports, el capità del Nàstic parla al Dorsal 12 per primera vegada després de la seva llarga lesió. Javi Márquez afirma que l'equip circula en la bona línia tot i perdre davant el Vila-real al Nou Estadi.

 

Programes més recents a TAC12