Notícies 12. 25/11/2019

Cap de setmana d'activitat i solidaritat a l'Espluga de Francolí en benefici de les persones i empreses afectades per la riuada d'ara fa un mes. Prop d'un miler de persones formaven aquesta altra riuada al llarg dels primers 100 metres del naixement del Francolí. Una riumuntada participativa que ha omplert el municipi amb més d'una vintena d'activitats socials, culturals i esportives amb la intenció de ser una empenta econòmica i moral per als damnificats.

El territori torna a mobilitzar-se contra la violència envers les dones avui que se'n celebra el Dia Internacional. Les places de les poblacions del Camp de Tarragona han acollit les concentracions per clamar contra la violència masclista i remarcar, novament, que "No és no".

La temporada de l'oliva avança i alguns municipis ja han presentat el seu oli nou. És el cas de Vila-seca i Constantí que han celebrat una festa per donar entrada al nou producte i tastar-lo en un esmorzar popular.

I aquest dissabte ha començat la nova edició del Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca. Una quarantena de treballs participen enguany en el certamen que vol promoure la producció cinematogràfica i impulsar la creació de curtmetratges. El festival s'allargarà fins aquest diumenge.

 

 

Programes més recents a TAC12