Notícies 12. 22/11/2019

Laura Solé i Joan Tortosa han sortit en llibertat aquest migdia. Els dos joves van ser empresonats des de la setmana de protestes per la publicació per la sentència del TSJ. Segons Juristes per la República, el Jutjat d'Instrucció número 1 de Tarragona ha dictat interlocutòria acordant l’alliberament dels joves tarragonins amb una fiança de 2000 euros per cadascú.

Avui és l'últim dia en què els Ajuntaments afectats per la riuada del Francolí presentin els informes i balanços per a optar a les ajudes estatals. És la data límit quan es compleix just un mes dels aiguats. En aquest punt els alcaldes es mostren preocupats per l'abast final que puguin tenir els ajuts amb l'interrogant posat, sobretot, sobre aquells particulars, la majoria, que han quedat descartats d'aquesta convocatòria estatal.

Els agents turístics de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre s'emplaça a treballar per la diversificació del sector i el desenvolupament de l'activitat en l'àmbit rural. És el compromís que la Diputació de Tarragona pren de la 29a Nit del Turisme que es va celebrar ahir a Tarragona premiant els restaurants amb estrella michelen de la demarcació i la Ruta del Trepat de la Conca de Barberà.

I aquest cap de setmana compartirem amb tots vostès l'aniversari de TAC12 amb l'emissió de la gala de celebració dels 10 anys de vida de la Televisió Pública del Camp de Tarragona. Actuacions musicals, espectacles i moltes sorpreses sobre l'escenari del TAS de Salou que ara reviurem a les cases del Camp de Tarragona.

Toni Seligrat prepara canvis a l'onze inicial per estrenar-se diumenge com a entrenador del Nàstic. Ho farà davant l'Ejea, en zona de descens, i mentre afirma que l'equip ja ha millorar anímicament.

 

Programes més recents a TAC12