Notícies 12. 21/11/2019

Salou aconsegueix la seva primera estrella Michellin, al restaurant Deliranto, del xef Josep Moreno. L'ha rebut a la gala de Sevilla, la nit passada, fent història per la capital de la Costa Daurada. De seguida veurem com ho ha rebut el restaurant, part de l'hotel Regente Aragón des de fa 3 anys. L'establiment ofereix menús inspirats en diferents contes i històries populars. A banda, el xef vilasecà Eduard Xatruch, ha aconseguit mantenir les dues estrelles pel restaurant Disfrutar de Barcelona.

El PSC de Tarragona avisa que l'esborrany dels pressupostos municipals per l'any vinent està en una situació perillosament preliminar. Després de trobar-se amb l'equip de Govern, asseguren que la proposta no plasma un projecte clar de ciutat i que manté en situació de debilitat el govern de Pau Ricomà. Els socialistes però, estenen la mà per continuar negociant.

Tarragona, tercera ciutat de Catalunya amb més segregació escolar, per qüestions econòmiques, de necessitats especials o estrangeria. El consitori vol redefinir el mapa de zones escolars per acabar amb les desigualtats, en consens amb els centres d'ensenyament, famílies i Generalitat.

Dissabte arrenca el Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca, el FICVI. Fins l'1 de desembre es projectaran 41 curtmetratges procedents d'arreu del món. Enguany s'estrena el premi d'Honor, que se suma al del millor curtmetratge internacional, millor treball en espanyol, premi D.O Catalònia i millor curmetratge d'animació. En total es repartiran uns 10.000 euros.

Cap nouvingut d'urgència a la banqueta del Nàstic ha debutat amb derrota des de l'any 2010. Toni Seligrat vol allargar aquesta ratxa diumenge i a casa contra l'Ejea. La plantilla, mentrestant, assumeix les culpes de la destitució de Xavi Bartolo.

 

 

Programes més recents a TAC12