Notícies 12. 13/11/2019

 La companyia nordamericana, Royal Caribbean, apostarà per Tarragona portant cinc creuers a la ciutat durant l'any 2020. Aquesta nova arribada reforçarà les xifres positives del sector al territori. El volum de passatgers s'enfila un 30% aquest 2019. L'impacte econòmic s'acosta als 10 milions.

Les carreteres tarragonines també van patir ahir nous talls de carreteres per part dels CDR, tot just quan es compleix un més des de la publicació de la sentència del procés. Prop de 200 van tallar les autovies més pròximes a la ciutat de Tarragona: com l'A-7 o l'A-27.

Tarragona vol passar del 32% de recollida selectiva al 50%. Per aconseguir-ho, l'Ajuntament enceta una nova campanya de conscienciació amb el lema de "El que circula torna" que vol insistir en la necessitat de separar correctament les fraccions i el retorn positiu del reciclatge. El govern local hi diposita uns 110.000 euros.

Valls ja està a punt d'obrir la nova temporada de calçots. El sector espera una bona campanya i un important impacte econòmic d'aquest producte estrella de la gastronomia de l'Alt Camp.

 

 

Programes més recents a TAC12