Notícies 12. 07/11/2019

Ja hi ha data per l'inici de les obres del nou Centre Penitenciari Obert de Tarragona, malgrat l'oposiciço dels veïns. Serà abans d'acabar l'any. La Generalitat ja ha adjudicat les obres, a la futura ciutat de la Justícia, pressupostades en uns 9 milions d'euros. El centre acollirà fins a 150 interns en règim obert que fins ara s'allotgen a l'antiga presó de la ciutat.

Pas ferm de Ciutadans per portar la gestió de la conservació de l'Amfiteatre en mans de la justícia. El cas està ja en mans de la Fiscalia que ha encarregat a la Guardia Civil que investigui possibles responsabilitats penals per la degradació del monument. Des del Govern no tenen constància de la investigació i no han rebut cap requeriment, tampoc el grup dels socialistes que considera un error judicialitzar aquesta qüestió.

L'1 de desembre començarà l'ampliació del sistema de recollida d'escombraries porta  a porta a Torredembarra. Des del 2008 s'executa al nucli antic però ara s'estendrà al barri de Babilìonia. L'any vinent ho farà al barri de Sant Jordi, a Clarà i a Baix a Mar. Funcionarà amb cubells intel·ligents.

Últims dies de campanya electoral pel 10 de novembre. Esquerra els ha aprofitat per presentar la nova executiva a la Conca de Barberà. També ha refermat la seva aposta per les xarxes tancades. Ciutadans es compromet a Tarragona a aplicar el 155 per donar estabilitat a Catalunya mentre Junts x Cat demana un finançament i un tracte fiscal just i equitatiu mentre no arribi la independència.

El Port de Tarragona anuncia la renovació del seu museu coincidint amb el 150è aniversari de l'actual infraestructura moderna.  Hi haurà desenes d'actes entre les quals, la publicació d'un atles històric. .

La Unió Esportiva Valls buscarà dissabte la primera ratxa victoriosa de la temporada a la Primera Catalana. Avui parlarem amb el seu tècnic, Joan Antoni Pallarès, satisfet després d'aconseguir la primera victòria del curs de la tornada vallenca al sostre de futbol de Catalunya.

 

 

Programes més recents a TAC12