Notícies 12. Edició migdia. 25/10/2019

Continuen les tasques de recerca de les persones desaparegudes arran del desbordament del riu Francolí. Ahir a la nit es va localitzar el cos sense vida del veí de Prades desaparegut a l’Espluga. Les unitats aquàtiques dels Bombers i els Mossos, Xavier Lozano, segueixen recorrent el curs del Francolí.

Després de tres dies, segueix creixent l’onada de solidaritat amb el territori per reparar les zones afectades i ajudar els damnificats. Aquest matí s’ha presentat la iniciativa ciutadana “Riuada solidària” que vol recaptar donatius per als afectats i organitzarà un cap de setmana d’activitats solidàries.

Mentrestant, el territori segueix rebent la visita de representants polítics. Avui qui ha xafat la zona afectada ha estat el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent. Allà hi ha conegut de primera mà els efectes de la llevantada i les tasques de recuperació.

Al coll de Lilla aquest matí s’ha viscut un moment esperat: l’inici de la perforació del túnel que ha de fer arribar l’A-27 a la Conca de Barberà. Els primers metres del túnel s’han començat a excavar per la part de Valls.

Aquest diumenge, el Nàstic vol sumar la primera ratxa positiva de la temporada. Xavi Bartolo i els grana passaran pel camp de l'Olot amb part de l'optimisme recuperat gràcies a la victòria de la setmana anterior.

 

 

Programes més recents a TAC12