Notícies 12. 21/10/2019

Una setmana després de la publicació de la sentència es mantenen les protestes arreu del Camp de Tarragona, però aquest cap de setmana han afluixat en la seva intensitat i després de 4 nits consecutives d’incidents, els aldarulls han fet una treva. Entre les mobilitzacions d’aquests dos últims dies, la majoria de concentracions han estat per demanar la llibertat dels joves detinguts d’aquests darrers dies. 

Fins ara a Tarragona, 13 detinguts han passat a disposició judicial, dos dels quals han estat empresonats de forma provisional sense fiança. A més a més, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya també ha acordat la presó provisional per a un tarragoní detingut a Barcelona. Unes mesures que han despertat noves protestes a la ciutat per part de centenars de persones.

Ple ordinari a Tarragona marcat pel moment polític i social. Junts per Tarragona i la CUP han abandonat la sessió just abans del debat de les mocions, tampoc han acabat el plenari Ciutadans i el PP. Abans de tot això, el plenari ha aprovat les noves ordenances fiscals amb els augments de la recollida de la brossa i l’IBI dels pisos buits.

Tret de sortida a Salou de la Festa Major de la Segregació. Les festes han començat aquest cap de setmana amb diverses activitats esportives i una botifarrada popular a la plaça de la pau entre les propostes més destacades.

El Nàstic i Xavi Bartolo respiren gràcies a la primera victòria de la temporada com a locals. El 2 a 1 contra La Nucía va fer justícia al vist sobre la gespa grana. L'equip abandona la zona de perill però es troba encara a set punts de la zona de promoció.

 

 

Programes més recents a TAC12