Notícies 12. Edició migdia. 15/10/2019

Tall espontani de la plaça Imperial Tàrraco, aquest migdia, contra la Sentència del Procés, després d’una mobilització que ha començat a la plaça de la Font i que s’ha dirigit fins l’estació de tren, on Gerard Bosch, els manifestants estan intentant tallar les vies...?

Ahir, més de 6.500 persones segons la Guàrdia Urbana de Tarragona, es manifestaven a la plaça de la Font. Amb alguns incidents com la crema de fotos del rei. Després els manifestants bloquejaven l’autovia A 7 i l’autopista Ap7 com a colofó d’un llarg dia de manifestacions. A Valls, la marxa va acabar davant la caserna de la Guàrdia Civil i a Montblanc la plaça Major aplegava centenars de persones reclamant la llibertat dels presos polítics.

Torredembarra congelarà les ordenances fiscals el 2020, per segon any consecutiu. L’equip de Govern ho aprovarà per majoria absoluta al Ple d’aquest dijous, justificant un bon equilibri pressupostari. També s’aplicaran rebaixes a algunes taxes.

L’Ajuntament de l’Espluga anuncia que presentarà al POUSC la conversió de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil en habitatges de promoció pública. L’objectiu és revertir el despoblament rural. A Valls, els regants avisen del retard amb els tràmits per desencallar l’execució completa del projecte de modernització del sistema de rec.

El CBT signa el seu millor inici de temporada durant tot el segle XXI. Els de Berni Álvarez encapçalen la Lliga EBA amb quatre victòries en quatre partits. Un inici sense precedents al Serrallo i igualat enguany, això sí, per l'actual Club Bàsquet Salou.

 

 

 

Programes més recents a TAC12