Notícies 12. 01/10/2019

1 d’octubre 2 anys després del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya, Tarragona ha tornat a sortir al carrer, en una manifestació que ha començat a la plaça de la Font amb final a un dels escenaris de l’actuació policial que va intentar frenar-lo, a la plaça Imperial Tarraco, Jordi Murtró

Mentrestant, l’ajuntament de Tarragona resta a l’espera de la resolució de la Junta Electoral Provisional del recursos que ha presentat el consistori contra l’obligació de despenjar la pancarta per la llibertat dels presos polítics en període electoral, després de la denúncia del PP.

Avui serem a Lilla, el nucli de població que pateix directament les obres del túnel de l’A27 i la construcció de l’autovia al tram de la Conca de Barberà. Els veïns es queixen de la pols i el soroll, i també avisen dels efectes de les voladures. Lamenten els danys que està suposant l’obra al terme municipal i també als pagesos de la zona. L’Ajuntament els dona suport.

Altafulla posa en marxa l’aplicació del vot telemàtic al Ple Municipal davant l’absència dels dos coalcaldes, Jordi Molinera i Alba Muntadas, per baixa de paternitat i maternitat respectivament. Ha estat en el primer ple ordinari del mandat on s’ha aprovat la modificació dels preus per la prestació de diferents serveis municipals.

Montblanc acollirà a finals d'octubre les primeres jornades internacionals d'art rupestre de l'arc mediterrani de la Península Ibérica. Hi participaran els principals investigadors de la matèria que posaran sobre la taula tota la recerca feta fins al moment.

Xavi Bartolo disposa de la confiança del Consell d'Administració del Nàstic. Així ho diu el tècnic al programa Dorsal 12 d'aquesta casa, on també admet que la paciència caducarà si l'equip no reacciona aviat.

Programes més recents a TAC12