Notícies 12. 30/09/2019

La pancarta que demana la llibertat dels presos polítics de moment no es mourà de la façana de l’Ajuntament de Tarragona. Aquesta és la voluntat de la majoria del ple que ha aprovat aquest matí la decisió de no retirar-la. La balança l’ha decantat, per sorpresa, En Comú Podem que ha apostat per deixar la pancarta. Tot i això, el PP ja ha advertit que la Junta Electoral dona 12 hores a l’Ajuntament per retirar-la.

Vila-seca aprova la modificació de les clàusules per l’explotació del centre de lleure de Port Halley per facilitar l’arribada d’un nou inversor. Entre d’altres, el consistori dona llum verda a la rebaixa del cànon per dret de superfície de la finca i a canvi reclamarà una inversió de 2,5 milions d’euros al nou gestor. Hi va haver entesa de tots els grups municipals de Vila-seca, és un pas més per desencallar la reactivació del centre de Port Halley, en liquidació des del 2017. 

Una persona va resultar ferida greu en un incendi produït ahir en una barca a Torredembarra. El ferit va ser traslladat en helicòpter a l’Hospital Vall d’Hebron amb cremades de primer grau. Fins a sis dotacions de bombers van treballar en l'extinció de l'incendi que es va produir al voltant de la una de la tarda a la zona d'amarratges del Port.

Montblanc tanca la 17ª edició de Terrània amb un dels millors balanços de l’última dècada assolint uns 32.000 euros en vendes. El Festival Internacional de Ceràmica es consolida com una de les cites de referència per als artistes de tot Europa.

El tècnic Xavi Bartolo serà el convidat d'aquesta nit al programa Dorsal 12 i després de la derrota del Nàstic al camp del Lleida per 1 a 0. L'equip continua irregular i és cinquè per sota amb només cinc punts en sis jornades.

 

 

 

Programes més recents a TAC12